Training

Het Fitplan is het preventieve trainingsprogramma van FYSIK. Dit programma is een combinatie van gezelligheid en intensief trainen op uw eigen niveau. Gericht op het fit worden en fit blijven om lichamelijke klachten zo veel mogelijk te voorkomen. De leeftijd van de deelnemers varieert van begin 30 tot midden 80. Het is dus een programma voor alle leeftijdsgroepen.

Voor aanvang wordt er een uitgebreide test afgenomen door de fysiotherapeut om een beeld te krijgen van uw huidige gezondheid. Hierbij wordt o.a. de bloeddruk, conditie, kracht, lenigheid en saturatie gemeten. Vervolgens wordt er een persoonlijk programma voor u gemaakt waarmee u kunt trainen. De trainingen beginnen met een gezamenlijke warming up waarna er wordt getraind aan de hand van twee-maandelijkse thema´s. Deze thema´s zijn soms specifiek gericht op een gewricht, zoals de schouder of de rug, maar kunnen ook heel algemeen gericht zijn op conditie of balans.
De training wordt altijd afgesloten met een cooling down waarna u nog gezellig kunt napraten onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

Tarieven Fitplan

Privé per automatisch incasso:
maand 1 x per week € 34.50
per maand onbeperkt € 42.50 per kwartaal
per maand echtpaar 1 x per week € 53.00
per maand echtpaar onbeperkt € 64.00

Bedrijf per factuur:
intake € 40.00
1 x per week € 133.50
per kwartaal 2 x per week € 157.50