Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

De praktijk van Fysik- Professionals in Beweging is ingericht op het begeleiden en behandelen van sporters.

De praktijk is voorzien van een grote oefenzaal, ruime behandelfaciliteiten en moderne diagnostische apparatuur. Actuele kennis en vaardigheden vullen het geheel aan om op het vlak van sport en gezondheid te kunnen adviseren, behandelen en begeleiden.

Multidisciplinair

De basis voor een multidisciplinaire samenwerking is kennis over de eisen die (top)sport aan een lichaam stelt. Dit kan kennis zijn op lichamelijk gebied, maar ook op gebied van voeding en motivatie. Het kunnen inroepen van de hulp van een sportdiëtist, sportpsycholoog, arts en specialist vormen de basis van onze professionele samenwerking om de sporter zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Specialistisch

Kenmerkend voor Fysik- Professionals in Beweging is dat wij werken met specialisten die ruime kennis en ervaring hebben op het gebied van screenen, diagnosticeren, verlenen van eerste hulp bij ongevallen, therapeutisch en preventief handelen als ook het professioneel begeleiden en samenwerken met sporters.

Innovatief

Fysik- Professionals in Beweging heeft zich tot doel gesteld om marktontwikkelingen op de voet te volgen en daar waar nodig te integreren binnen onze praktijk. Wetenschappelijke onderbouwing bepaalt hiermee ons dagelijks handelen.

Meer weten?

    Wij informeren u vrijblijvend!

    Wilt u weten of sportfysiotherapie iets voor u is?

    Informatie?