Fysiotherapie na COVID-19

Fysiotherapie na COVID-19

Heeft u thuis of in het ziekenhuis een besmetting met het coronavirus doorgemaakt en ervaart u hier nog fysieke klachten van? Een besmetting met het coronavirus kan een grote impact hebben op uw gezondheid. Daarom is het belangrijk om zo spoedig mogelijk te starten met fysiotherapie na een ziekenhuisopname, maar ook als u thuis langdurig inactief bent geweest.

Waarom Fysiotherapie na COVID-19

Fysiotherapie kan een belangrijk middel zijn om u te helpen bij het hervatten van uw dagelijkse bezigheden(ADL) en sport.
De behandelingen zullen worden aangeboden onder begeleiding van onze longfysiotherapeut/Corona therapeut Maarten. Hij is opgeleid en gecertificeerd om (ex-)corona patiënten op een goede manier te kunnen behandelen/begeleiden.

Vergoeding

Per 18 juli 2020 wordt fysiotherapie na een corona-infectie vergoed vanuit de basisverzekering. Ex-corona patiënten kunnen met een verwijzing van de longarts of huisarts gebruik maken van fysiotherapiebehandelingen.

Voor vragen met betrekking tot de behandeling: Bel of mail met m.golbach@fysik.nl of 053-5742050.

Voor vragen met betrekking tot de vergoeding kunt u ook bij onze administratieve krachten terecht via info@fysik.nl of 053-5742050.

Wilt u meer weten?

Als u vragen heeft over de behandeling na COVID-19 staan wij u graag te woord. U kunt eenvoudig contact opnemen via onderstaand formulier.