Artrose Zorgnet

Artrose Zorgnet

Maar liefst 1 miljoen Nederlanders hebben artrose. Ongeveer de helft van de mensen met artrose heeft dagelijkse pijn. Veel van deze artrosepatiënten berusten in de gedachte dat artrose bij het ouderdomsproces behoort waar niets aan te doen is. De vraag is of dat wel degelijk zo is. Wat is artrose precies en wat is er aan te doen zodat ernstige artrose voorkomen wordt?

Wat is het ?

Dit netwerk – een initiatief van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen – is opgezet voor mensen met artrose en zorgverleners die deskundig zijn in de zorg voor artrose. ArtroseZorgnet stimuleert het uitwisselen van informatie en kennis en draagt zo bij aan goede en passende zorg voor mensen met artrose. Zorgverleners die bij het netwerk zijn aangesloten moeten zich houden aan de kwaliteitscriteria van ArtroseZorgnet.

Wilt u weten?

Als u vragen heeft over het Artrose Zorgnet staan wij u graag te woord. U kunt eenvoudig contact opnemen via onderstaand formulier of bellen met de praktijk op 053-5742050. Op www.artrosezorgnet.nl staat uitgebreide informatie over dit netwerk.

Informatie?