U staat centraal

Ieder mens is anders en daarmee uniek. Klachten beleven wij ieder op onze eigen manier.
Wij beseffen dat klachten altijd invloed hebben op het gedrag en dagelijks functioneren van iemand. Dit nemen wij mee in het stellen van de diagnose en het maken van een behandelplan.

Om u goed te kunnen helpen, luisteren we goed naar uw hulpvraag en beoordelen wij u als mens in uw eigen leefomgeving.
Om de beste zorg te bieden, werken wij continu aan het verbeteren van onze dienstverlening. Dat betekent investeren in kennis door blijvend te studeren over wat voor u de beste behandelwijze is. Ook investeren wij in uitrusting en de nieuwste faciliteiten.

Onze werkwijze voldoet volledig aan de richtlijnen zoals onze beroepsgroep die heeft gesteld. U kunt verzekerd zijn dat wij de kennis hebben van de laatste wetenschap binnen ons vak en dat we dus continu op de hoogtezijn van de laatste veranderingen.
Wij staan bekend om onze actieve aanpak. Dat wil zeggen dat u onder begeleiding zelf actief bent, om de klacht(en) de baas te worden. Veel klachten zijn trainbaar en met gerichte oefeningen kan het geblesseerde weefsel optimaal herstellen en sterker worden, zodat uiteindelijk het dagelijks functioneren weer optimaal is en u weer kunt bewegen zoals u dat wilt!
Dat is ons streven.