Over Fysik

Welkom op de site van Fysik, professionals in beweging.

Fysik is een moderne, gespecialiseerde fysiotherapie praktijk in Haaksbergen en heeft zich bekwaamd op het gebied van Algemene- Manuele- Sport- en Bedrijfsfysiotherapie.

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Met klachten opgedaan tijdens het werk, sporten, gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of omdat het lichaam gewoon ouder wordt.

Fysik, professionals in beweging is aangesloten bij de beroepsgroep(KNGF). Onze werkwijze voldoet aan de richtlijnen zoals onze beroepsgroep die heeft gesteld. U kunt verzekerd zijn dat wij de kennis hebben van de laatste wetenschap binnen ons vak en dat we dus continu op de hoogtezijn van de laatste ontwikkelingen.
Wij staan bekend om onze actieve aanpak. Dat wil zeggen dat u onder begeleiding zelf actief bent, om de klacht(en) de baas te worden. Veel klachten zijn trainbaar en met gerichte oefeningen kan het geblesseerde weefsel optimaal herstellen en sterker worden, zodat uiteindelijk het dagelijks functioneren weer optimaal is en u weer kunt bewegen zoals u dat wilt!

Dat is ons streven.

Accommodatie en overzicht apparatuur

FYSIK beschikt over 2 moderne oefenzalen en een testkamer. De oefenapparatuur is van Technogym; wereldleider op gebied van duurzame en nauwkeurige kwaliteitsapparatuur dat precies voldoet aan uw verwachtingen om uw gezondheidsdoel te bereiken. Geschikt voor professionals in training, ouderen die herstellen van een klacht of ziekte of gewoon voor iedereen die onder begeleiding in conditie te blijven.

In de testkamer maken wij gebruik van geavanceerde meetapparatuur om inzicht te krijgen in krachtsverschillen of conditie. De metingen zijn de basis van een oefenprogramma voor uw herstel. Latere metingen maken inzichtelijk wat het effect is van de revalidatie.

De trainingen vinden altijd plaats onder deskundige begeleiding van 1 of meerdere fysiotherapeuten.

Op verwijzing van de (huis)arts is het ook mogelijk om aan huis behandeld te worden.  Bijvoorbeeld als het door uw klachten niet lukt om naar de praktijklocatie te komen.