VERZWIK NOOIT JE ENKELS!

VERZWIK NOOIT JE ENKELS!
Verzwik nooit je enkels

EXO-L Enkelband - Verzwik nooit je enkels

De band van EXO-L werkt als een veiligheidsriem voor de enkel die op spanning komt te staan wanneer je dreigt te verzwikken. Zo biedt de EXO-L Enkelband effectieve bescherming.

De band van EXO-L wordt niet aangespannen zolang je normale sportbewegingen maakt en dat zorgt voor veel bewegingsvrijheid.

Gepatenteerd ontwerp

Het ontwerp van de EXO-L Enkelband is gepatenteerd n.a.v. onderzoek bij de TU Delft en het Erasmus Medisch Centrum. Het werkingsprincipe van de externe enkelband biedt effectieve ondersteuning wanneer je dreigt te verstuiken met behoud van optimale bewegingsvrijheid en met een groot gebruiksgemak!

 

Je krijgt de mogelijkheid om jouw EXO-L Enkelband volgens eigen smaak aan te passen. Zo kun je je naam erin laten graveren en zelf bepalen welke kleur perfect bij je outfit past!
Elke EXO-L Enkelband maken we uniek op maat met behulp van een 3D-scan en high-end 3D-printtechnologie.

De fysiotherapeuten van Fysik kunnen u helpen bij het herstel na een enkelblessure of het voorkomen van enkelblessures. Wij geloven daarbij in de werking van de EXO-L.

Wilt u meer weten over de ‘EXO-L’ of advies ten aanzien van uw revalidatie? Neem dan contact op via huub@fysik.nl of bel naar 053-5742050.

15/10/2015